12

MÄKLARBYRÅN ALBÄCK & CO

Att vi inte är ett vanligt mäklarföretag märker du genom att hjärtat är med i allt vi gör och åtar oss. Därför får vi också de allra flesta av våra uppdrag efter rekommendation av tidigare kunder, köpare och visningsdeltagare. Så har det varit sedan vår mäklarbyrå startade 2002.

Till skillnad från de flesta konkurrenterna är Albäck & Co ett fristående lokalt mäklarföretag.
Vi styrs inte av någon rikstäckande mäklarkedja. Därmed slipper vi följa påtvingade standardprocesser. Eftersom varje bostad är unik, kan vi i stället anpassa säljstrategin efter just din bostad och dina förutsättningar. Vi är inget ”mäklarvaruhus” utan vänder oss till dig som värdesätter ett nära och engagerat samarbete. Vi är verksamma över hela Malmö och förmedlar både villor och bostadsrätter.  

Albäck & Co är ett familjeföretag. Det borgar för ett äkta engagemang i varje uppdrag vi åtar oss. En god personlig relation med både säljaren och köparen är avgörande för att ett förmedlingsuppdrag ska kunna fullföljas till båda parternas belåtenhet. Det är en självklarhet att alltid vara tillgängliga och att leva med våra uppdrag i stort sett dygnet runt.

Vi har mer än 30 års samlad erfarenhet vilket ger dig en trygg hantering av din bostadsaffär!​ 
Oavsett om du står i begrepp att sälja eller köpa – kontakta oss på info@albackco.se för att boka ett möte.

Varmt välkommen!