12

SÄLJA BOSTAD

​Vid marknadsföring och visning skall din bostad presenteras exklusivt. Med hjälp av en professionell fotograf och välskrivna texter skapar vi en attraktiv bostadsbeskrivning som används under hela försäljningsprocessen.

Inför fotografering och visning hjälper vi dig att få din bostad att se så attraktiv ut som möjligt. Det är en del av vårt åtagande, 
vi utför det själva, och det kostar inte dig något extra. Genom möblering och noggrant val av textilier, belysning och andra inredningsdetaljer framhäver vi bostadens karaktär och det som är unikt med just din bostad. De som kommer på visning ska få intrycket av att de går in i sitt framtida hem.

En stor del av marknadsföringen sker givetvis via internet, där vi syns på de mest välbesökta internetsidorna. Om du vill, marknadsför vi också din bostad i lokaltidningarna – allt för att din bostad skall exponeras på bästa sätt.

Här nedan ser du några före- och efter-bilder från uppdrag vi genomfört:
homestyling, styling, sälja bostad malmö, sälja bostad limhamn, sälja hus malmö, sälja hus limhamn, mäklare styling, bostads styling, styling service,